Kiemelt ajánlatok

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Platán Panzió

Életfa vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Hanga Vendégház

Margaréta Apartman Ház

Garzó Tanya Vendégház

Legénd Üdülőfalu

Fekete Macska Panzió

Elisabeth apartman

Balogh-Szatmári Kúria

Bónom-zugi nyaraló

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Kőtenger Panzió

Csali Vendégház Tisza-tó

Spirit Apartman

Szalóki Üdülőház

Két Jóbarát Apartmanház

Zöldhalmi Lovas Vendégház

Bács-Kiskun megye, 6235 Bócsa IV. körzet 55.

Újonnan épült vendégház főként a lovak szerelmeseinek, a Kiskunsági Nemzeti Parkban, egy festői szépségű, homokbuckás, ősborókás, ligetes területen

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Antal Kriszta
Telefon: +36309886495
Mobil:
E-mail cím: zoldhalompuszta@gmail.com
Weboldal: vinczelovarda.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk Kecskeméttől 31 km-re, a Kiskunsági Nemzeti Park területén, Bócsa Zöldhalompusztán, a Vincze lovarda közvetlen szomszédságában található, egy festői szépségű, homokbuckás ősborókással és ligetekkel tarkított erdős terület mellett.

Az újonnan épült vendégházban 4 db minden igényt kielégítő kétágyas szoba (1db mozgáskorlátozott) található, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik. A szobák pótágyazhatóak, de csak kisebb méretű ágyakkal.

Az épület középpontjában kialakításra került egy közösségi helyiség (étkező), ahol a jól felszerelt konyha is található.

Vendégházunkat főként a lovak szerelmeseinek ajánljuk. A több ezer hektáros festői szépségű homokbuckás, ősborókás ligetekkel tarkított erdős területen lóval vagy gyalogosan csillagtúrákon vehetnek részt vendégeink. Lehetőségük nyílik a lovaskocsikázástól kezdve egészen a terápiás lovaglásig. Ha még soha nem lovagoltak, nálunk szakképzett oktatóktól tanulhatnak. Lovaink jól idomítottak, megbízhatóak, kezdőktől a haladókig, gyerekektől a felnőttekig egyaránt mindenkinek megfelelnek. Megtekinthetik lovasbemutatónkat, melyen csikósaink bemutatják lovaik és saját tudásukat. Megsimogathatják őshonos háziállatainkat, belekóstolhatnak a vidéki élet hangulatába. Egy lovaglással eltöltött nap, vagy egy nagy túra után, madárcsicsergős reggelre ébredhetnek a nyugalom szigetén.

Mindezek mellett egyéb szórakozási lehetőségek is helyet kaptak a szolgáltatások körében, úgy mint a billiárd, ping-pong, szabadtéri sütögetés. Nagy kerttel, kerti pavilonokkal, játszótérrel rendelkezünk, így az egész család számára vidám, pihentető időtöltést biztosítunk.

Ingyenes WiFi, Parkolási lehetőség.

Szobaár reggelivel: 9.000,- Ft/fő/éj
Az összes szoba együttes vagy hosszabb távú foglalás esetén egyedi ajánlatot adunk.

Környék, programlehetőségek:

A borok szerelmesei örömüket lelhetik a térség kiemelt minőségű boraiban. A soltvadkerti borvidék remek borászatait érdemes meglátogatni. Ahogyan a közelben elérhető gyógyfürdőket is: számos wellness szolgáltatás, gyógyfürdő és élményfürdő található környéken. Ezen felül a 30 kilométeres távolságra lévő Kecskemét város számos kulturális programmal, eseménnyel várja az érdeklődőket.


   


Vissza a kereséshez »